Hönsnät & smådjursnät

Hönsnät & smådjursnät

Flätade 6-kantsnät lämpar sig bäst som skydd för smådjur mot tex räv.
Det punktsvetsade nätet med kvadratiska maskor passar bäst för tex kaniner mm.


Fler underkategorier :Hönsnät 6-kantsnät varmförzinkad

Hönsnät 6-kantsnät varmförzinkad

Flätade 6-kantsnät lämpar sig bäst som skydd för de flästa smådjur mot tex räv mm. Det varmförzinkade nätet kan beställas i olika mask storlekar och längder, med höjder från 50 cm till 200 cm.
 

Hönsnät 6-kantsnät grön

Hönsnät 6-kantsnät grön

Flätade 6-kantsnät lämpar sig bäst som skydd för smådjur mot tex räv mm. Detta gröna nät kan beställas i olika mask storlekar och längder, med höjder från 50 cm till 100 cm.
 

Hönsnät varmförzinkad

Hönsnät varmförzinkad

Det punktsvetsade nätet med kvadratiska maskor passar bäst för tex kaniner mm.Detta varmförzinkade nät med plastbeläggning kan fås med höjderna 50 cm 100 cm 150 cm i rullar på 5 m 10 m och 25 meter samt med olika tjocklekar på trådarna.
 

Hönsnät grön

Hönsnät grön

Det punktsvetsade nätet med kvadratiska maskor passar bäst för tex kaniner mm.Detta förzinkade nät med plastbeläggning kan fås med höjderna 50 cm 100 cm 150 cm i rullar på 5 m 10 m och 25 meter samt med olika tjocklekar på trådarna.
 

Stolpar

Stolpar

Dessa stolpar är anpassade för våra Höns & smådjursnät för att enkelt kunna monteras. På toppen på stolpen finns det en hake som nätet passar i.
Botten på stolpen har en spets för att göra det enkelt att få ner den i marken.
Stolpen kan även användas som stötta till högväxande blommor eller en ranka.
 


OKEJ

Kakor (cookies) är nödvändigt för att webbplatsen ska fungera korrekt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer