Staket

Staket

Stålnätspanel är ett populärt val när det gäller avgränsning av trädgård eller stora industriområden. Stålnätspanelen är ett bra alternativ till en mur, ett trästaket, en häck mm,  eftersom det imponerar med sin stabilitet, kvalitet, estetik och funktionalitet.
Stålnätspanelen  finns i många olika varianter. Allt från de låga priserna med enkel trådpanel, till de lite dyrare panelerna med dubbla trådar för bättre stabilitet och exklusivitet. Båda sorterna finns med 3D paneler.

Stålnätspanelerna är tillverkade antingen av förzinkade trådar och sedan pulverlackade eller varmförzinkade sedan pulverlackerade, beroende på vilken panel du väljer. Denna kombination av ytbehandlingar är av högsta kvalitet och anpassade för vårat nordiska klimat..

De enskilda panelnäten har en praktisk längd på ca 2m till ca 2,5m beroende på typ av matta och finns i höjder från 630 mm till 2430 mm. Maskstorlekarna varierar också beroende på stängseltyp, 100 x 50 mm, 200 x 50 mm till 250 x 50 mm. Även i trådstorleken återfinns de mest olika diametrarna igen - dessa varierar beroende på modell, mellan 4 och 8 mm, varigenom även olika trådstorlekar kan kombineras. Vissa panelnät är försedda med spetsiga trådar som fungerar som överklättringsskydd eller om du väljer att vända på den som underkrypningsskydd vilket är en stor fördel jämfört med många andra staket.
 


Fler underkategorier :
OKEJ

Kakor (cookies) är nödvändigt för att webbplatsen ska fungera korrekt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer