Leveranstid

Leveranstiden kan variera men ligger normalt på ca: 5-10 arbetsdagar. Har varan redan packats och skickats och du som köpare vill häva köpet står du för returkostnaden tillbaka till lagret. Leveranstiden kan variera beroende på säsong och val av vara. De produkter som ej är lagerförda måste beställas från fabrik och dessa produkter har oftast en längre leveranstid som i vissa fall ligger på cirka 3 till 10 veckor. OBS! En icke lagerförd vara som har börjat produceras enligt er beställning kan inte ändras och går därmed ej att annullera.

Vi tillämpar 14 dagars returrätt. Kontakta oss för instruktioner innan du returnerar en vara. På så sätt ökar vi leveranssäkerheten och kan ge dig som kund en smidigare process med låga kostnader. Artiklar som returneras ska vara väl emballerade och i sin originalförpackning, och du som kund är ansvarig i de fall varan skadas eller kommer bort innan vi tagit emot försändelsen. Observera att vi INTE tar emot returer som ej avtalats, och försändelser som skickas tillbaka på felaktigt sätt debiteras med en hanteringskostnad på 500 kr. 
OKEJ

Kakor (cookies) är nödvändigt för att webbplatsen ska fungera korrekt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer