CUBE Hyllsystem

CUBE Hyllsystem
CUBE Hyllsystem i metall.

CUBE - Det multifunktionella hyllsystemet.

Tack vare sin modulära design är CUBE-hyllsystem en hylla som kan användas på flera sätt. Systemet tillåter otaliga kombinationer där endast fantasin sätter gränserna.
Således kan CUBE-systemet exempelvis användas som hyllplan för ved, en skohylla, som ett vinställ, som en bokhylla mm. Man kan även med lite virke och vilja göra den till en bar om man vill. Klä sidorna med t.ex. Träpanel och montera en bänkskiva ovanpå - baren är klar.

CUBE hyllsystem är en mycket stabil metallhylla. Ramen består av svetsade profilrör med måtten 40 x 20 mm. De längsgående rören är gjorda av robust runda rör med en diameter på 20 mm. Efter svetsning är alla beståndsdelar pulverlackerade i högkvalitativt svart RAL 9005. Skruvar för att ansluta sidoelementen till tvärbalkarna ingår. Skruvar M6 x 45 mm inklusive muttrar för att montera ihop flera hyllor går självklart att beställa separat.
Visa 1 till 5 (totalt5 Artiklar)
Sida:  1 

Visa 1 till 5 (totalt5 Artiklar)
Sida:  1 
VEM ÄR ONLINE?
För närvarande är
35 gäster och
16 registrerade köpare
intresserade av våra erbjudanden!
Redan kund ?
Valutor
OKEJ

Kakor (cookies) är nödvändigt för att webbplatsen ska fungera korrekt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer