stängsel

stängsel

Villastängsel

Ett staket är ett billigt sätt att markera vart gränsen går. Men det innebär inte att det måste se trist och livlöst ut. Hos oss finner du ett stort utbud av olika typer av stängsel till ett pris och en kvalitet som inte många kan konkurrera med.
Vårat utbud av olika färger, maskstorlekar, höjder, grindar, mm gör att du kan hitta något som passar just för dig och dina behov.
Naturligtvis finner du inte bara kompletta paket utan även delar så du kan kombinera ihop ditt staket så som du själv vill ha det.


Fler underkategorier :Kompletta stängselpaket

Kompletta stängselpaket

Här finner du våra villastängsel i kompletta paket och i olika färger, höjder, trådtjocklekar, mm. Med våra färdiga paket behöver du inte oroa dig för att missa någon del då allt som behövs för montering är inkluderat i paketen.

Det ända du behöver göra är att välja färg, längd, höjd - kan det bli enklare?

Spar-paket

Spar-paket

Paketet innehåller alla nödvändiga komponenter för montering av stängslet (Nätrulle, Stolpar,
Snedstötta, Trådspännare, Spänntråd samt Najtråd)
Till skillnad från Profi-Paketet innehåller inte spar-paketet Spännstång och klämmor för spännstänger. Dessa är för monteringen av stängslet inte nödvändiga men underlättar monteringen.
Vid montering med...

Stängselnät

Stängselnät

Här hittar du vårt stora urval av nät på rulle. Ett nät i många färger, mönster, höjder och maskstorlekar. Vårat breda sortiment innehåller flertalet utföranden så som galvaniserad och extraförzinkade, klassisk grön och exklusiva färgerna svart och antracit mm.

Trädgårdsstängsel rulle

Trädgårdsstängsel rulle

Som ett alternativ till det klassiska diamantformade nätet har vi detta nät i hög kvalitet. Nätet är punktsvetsat och finns i många färger samt höjder.
Nätet finns i höjderna från 60 cm, till 220 cm, och längder på 20 och 25 meter. Trådens tjocklek finns i 2,2 mm och 3,0 mm.
 

Stolpar

Stolpar

Självklart så går det att köpa stolpar styckvis för att enkelt kunna skapa sitt egna stängsel efter behov och tycke.
 


OKEJ

Kakor (cookies) är nödvändigt för att webbplatsen ska fungera korrekt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer