Staket

Staket

Stålnätspanel är ett populärt val när det gäller avgränsning av trädgård eller stora industriområden. Stålnätspanelen är ett bra alternativ till en mur, ett trästaket, en häck mm,  eftersom det imponerar med sin stabilitet, kvalitet, estetik och funktionalitet.
Stålnätspanelen  finns i många olika varianter. Allt från de låga priserna med enkel trådpanel, till de lite dyrare panelerna med dubbla trådar för bättre stabilitet och exklusivitet. Båda sorterna finns med 3D paneler.

Stålnätspanelerna är tillverkade antingen av förzinkade trådar och sedan pulverlackade eller varmförzinkade sedan pulverlackerade, beroende på vilken panel du väljer. Denna kombination av ytbehandlingar är av högsta kvalitet och anpassade för vårat nordiska klimat..

De enskilda panelnäten har en praktisk längd på ca 2m till ca 2,5m beroende på typ av matta och finns i höjder från 630 mm till 2430 mm. Maskstorlekarna varierar också beroende på stängseltyp, 100 x 50 mm, 200 x 50 mm till 250 x 50 mm. Även i trådstorleken återfinns de mest olika diametrarna igen - dessa varierar beroende på modell, mellan 4 och 8 mm, varigenom även olika trådstorlekar kan kombineras. Vissa panelnät är försedda med spetsiga trådar som fungerar som överklättringsskydd eller om du väljer att vända på den som underkrypningsskydd vilket är en stor fördel jämfört med många andra staket.
 


Fler underkategorier :Stålnätspanel kompletta paket

Stålnätspanel kompletta paket

Våra kompletta panel staket innehåller alla komponenter du behöver för att montera staketet. Det bör noteras att paketet är för ett rakt staket. Eftersom vi inte vet om och hur många hörn du har i ditt staket, därför måste hörnstolpar och tillbehör beställas efter behov.

Panel paketen finns i olika längder upp till 100m och som 2m eller 2,5m kompletterande set....

Stålnätspaneler

Stålnätspaneler

Stålnätspanelen är ett modernt alternativ till det klassiska flätverksstängslet på grund av dess stabilitet och låga pris.
Enkel trådspanelen är gjord av galvaniserade trådar enligt DIN EN ISO 10244-2 och sedan pulverlackerade i olika färger.

Dubbel trådspanelerna är varmförzinkade enligt DIN EN ISO 1461 sedan pulverlackerade för att ge bästa rostskydd...

Grindar till stålnätspaneler

Grindar till stålnätspaneler

Vi har grindar i olika utföranden så det är bara att välja vilken som passar just dig.

En grind för staketet kan vara ett användbart och praktiskt tillskott till staketet. Alla våra grindar levereras med alla delar som behövs för att enkelt kunna monteras till befintligt staket.
 

Stolpar för stålnätspaneler

Stolpar för stålnätspaneler

Hos oss finns stolpar av olika varianter för att du ska kunna välja ett staket som du ska trivas med.
För att inhägna ett område behöver du paneler samt stolpar och passande klämmor.
Förekommer hörn finns det särskilda stolpar och hörnklämmor tillgängliga.


OKEJ

Kakor (cookies) är nödvändigt för att webbplatsen ska fungera korrekt. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Läs mer